Highland Park, чиє 18-річне солодове віскі було названо англійським журналом Spirits “краща душа в світі”, використовують повітряні компресор Hydrovane, в частині їх комплексної технології дистиляції в Оркні протягом 30 років.
Віскі, вироблені в Highland Park-це стиль життя і бренд, вірний традиційним методам дистиляції, які існують дуже давно. Зокрема, Highland Park продовжує робити солодові напої з власного ячменю, використовуючи традиційні методи токового солодовирощування і просушувати “зелений” солод використовуючи для топки торф c власних вересових полів.
Але повернемося до компресорів, і ознайомимося з думку Джорджа МакКензі, технічного директор працює в компанії Highland Park більш ніж 12 років «За цей період не було жодної проблеми з компресором Hydrovane. Нашому першому компресору Hydrovane зараз 30 років і він надійно працює з самого першого дня, забезпечуючи роботу інструментів всього винного заводу.
Протягом багатьох років Hydrovane модифікував систему фільтрації на своїх компресорах, яка, на мою думку, робить більш чисте повітря, ніж попередник і конкуренти. Ці поліпшення привели до того, що ми змогли почати використовувати компресори як частину чинного процесу перегонки, оскільки стиснене повітря було досить чисте і не могло вплинути на якість віскі “.
Highland Park запустили ще один компресор Hydrovane, замінивши старий гвинтовий компресор 1978 року випуску. Обрана ними модель H22RSV, компресор зі змінною швидкістю з ряду Hydrovane, мінімізував та cкоротив енерговитрати.